Noen ganger må man bare gjøre noe for å få ting gratis

Vi har nettopp flyttet til et vakkerit og veldig funksjonellt hus i nærheten av Gressvik. Det vil si nærmere byen, nærmere butikker osv. Når man flytter tar man med seg masse ting som man egentlig ikke trenger, man burde ha kastet mye før. Denne gangen vi flyttet har vi faktisk klart å kaste hele 2 tilhengerlass, så all ære til oss. På den annen side så er kjellerstuen som skulle vært og skal bli hjemmekontor full av pappesker og det er ikke bare en tom ytring, her er ordet "full" brukt i sin beste form.

Når man flytter, noe jeg håper jeg slipper på mange år. Er det også mange formaliteter som må gjøres, endre adresse til folkeregisteret, endre adresse til posten og få sendt melding til venner og bekjente om ny adresse og endre abbonementer osv.

Posten har en liten fiffig tejenste med gratis postkasseskilt, dette brukte vi i denne gangen også. Men dørskilt har vi ennå ikke klart å få til å finne ut av før jeg kom over en flott tjeneste som gir gratis skilt til bloggere, og kan hende jeg er en blogger om enn noe sporadisk. Så derfor ville jeg benytte meg av denne muligheten. Kan jo anbefales videre også, de lager jo ikke bare dørskilt men andre skilt også.

Men flytting er også oppussing, maling og det å bestemme mange ting angående interiør, innredning osv... kort sagt kan det jo sammenlignes med en ny start hvor mange nye valg må tas og stillingstagen til egen smak og egne ønsker.

Oppussingen begynte med tur til Ikea hvor nytt kjøkken ble handlet inn i begynnelsen av mai, videre riving av gammelt kjøkken og legging av nytt gulv. Dette høres enkelt ut men uten hjelp fra familie og venner hadde dette ikke vært mulig, så stor takk til alle.

Ennå gjenstår en del ting men førsteetasjen er klar og kan brukes, likeså barnerommet. Etterhvert vil hjemmekontor, gjesterom og bibliotek bli ferdigstillt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

asfaltkunst

asfaltkunst

41, Fredrikstad

Undertegnede er 40 år, bor i Onsøy utenfor Fredrikstad. Her bor jeg sammen med min samboer og mine barn. Jeg har høyere utdannelse fra Universitetet i Oslo innen humanistiske fag. Er lektor og jobber som lærer i ungdomskolen. Denne bloggen vil være en form for skriftelig tankespinn omkring dagligdagseting, om samfunn, religiøsitet, filosofi og refleksjon.

Kategorier

Arkiv

hits