Langt om lenge og lengre til

Det er lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen min, kanskje det hovedsakelig har skyldtes mangel av tid og noe av innhold som er verdt å dele med andre. Grunnen til jeg derfor skriver er mest nå for å vise at bloggen ikke er helt død, men har en levende person bakenfor.
Det har rukket å bli et nytt år siden sist gang jeg skrev. Det var en periode i høst jeg hadde god tid til å tenke over begivenheter som kunne være verdt noen ord på nettet, siden den gang har vi feiret jul og nytt år og gjennomlevd en streng kuldeperiode. Nå nærmer vi oss med stormskritt februar måned og det virker som det nye året har satt seg, det er ikke så vanskelig lenger å skrive 2010, snøen har blitt en del av tilværelsen og livet. Det å kle seg godt har blitt en rutine. Likevel har ikke dette hindret meg i å lengte etter sommeren, noe som jeg ikke kan huske jeg har ønsket tidligere. Vinteren må derfor være hardere enn ellers.
Men det er mange gleder også i kulden, det å kunne glede seg over å kunne gå på ski, ake med barna og måtte bruke noe lengre tid til alle ting da det faktisk tar lengre tid å gå i snø enn uten. Når man lever et liv uten bil merker man at alt må planlegges ekstra mye iforhold til innkjøp og utfarter, og derfor enda litt mer tid bruker man om vinteren. Tiden er som kjent et ømt tema, en faktor som kan være årsak til stress. Derfor kan det jo være godt å bli påminnet, med vinterens hjelp, at alt har sin tid, at kanskje bør man ikke stresse. Det kan jo være en av flere positive lærdommer vinteren kan gi. Ellers så er det jo bare å nyte denne vinteren, glede seg over at det er vakkert og stille og at barna koser seg når de er ute.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

asfaltkunst

asfaltkunst

41, Fredrikstad

Undertegnede er 40 år, bor i Onsøy utenfor Fredrikstad. Her bor jeg sammen med min samboer og mine barn. Jeg har høyere utdannelse fra Universitetet i Oslo innen humanistiske fag. Er lektor og jobber som lærer i ungdomskolen. Denne bloggen vil være en form for skriftelig tankespinn omkring dagligdagseting, om samfunn, religiøsitet, filosofi og refleksjon.

Kategorier

Arkiv

hits